"CLUB-IS-KONING" SPAREN = GRATIS DE KAS VAN BC SCHAGEN SPEKKEN

Vomar Voordeelmarkt steunt het verenigingsleven door clubleden de gelegenheid te geven te sparen voor hun club met een programma dat "Club-Is-Koning sparen" heet. Het principe: iedereen die boodschappen doet bij de Vomar voordeelmarkt en daarnaast ook Badminton Club Schagen een warm hart toedraagt, kan ervoor zorgen dat de clubkas wordt gespekt, en het kost je niets en je hoeft er niets voor te doen (behoudens eenmalige registratie).  Je hoeft zelfs niet eens lid te zijn: het volstaat om boodschappen te doen bij de Vomar Voordeelmarkt en in het bezit te zijn van een Klant-is-Koningkaart, ook wel Kik-kaart genoemd.  Met deze kaart kun je:

    * gratis sparen voor de club (kost geen geld en geen moeite)  en daarnaast

    * sparen voor jezelf: koop aan de kassa kooppunten en krijg maar liefst 6% premie. Daar kan geen (spaar)bank tegen op!

HOE WERKT DAT?

Heel simpel: Iedere keer als je afrekent bij de kassa van Vomar Voordeelmarkt en daarbij je Kik-kaart toont, wordt het bestede bedrag (anoniem) opgeslagen in de Vomarsystemen en automatisch opgeteld bij dat van de andere deelnemers. Eens per kwartaal stort Vomar 0,5% van het totaalbedrag van alle Kik-kaarthouders als sponsorbijdrage op de rekening van Badmintonclub Schagen.

Dus: hoe meer mensen boodschappen doen bij de Vomar, hoe hoger de donatie aan de clubkas. En omdat niet-leden ook mee kunnen doen zal het duidelijk zijn dat dit kan oplopen tot een heel aardig bedrag. 

 HOE REGEL IK DAT? 

  Ook heel simpel:

   a/  als je vóór oktober 2021 al mee spaarde voor de club verandert er niets. Voor de toen al bestaande kaarten zijn de systeem-                               aanpassingen centraal geregeld.

   b/  je hebt nog geen Kik-kaart maar je doet al wel je boodschappen bij de Vomar? Haal die kaart dan gratis bij de servicebalie in de winkel             en registreer die via een persoonlijk account op www.vomar.nl/kik. Klik op de link en de rest wijst zichzelf. Na de koppeling van de kaart           aan onze clubcode SCSCH2021 kun je gelijk beginnen met Club Sparen.

  Belangrijk: ook als je je kaart kwijt bent of om een andere reden een nieuwe kaart aanvraagt, volg je de procedure als beschreven onder b

  OOK VOOR NIET-LEDEN: motiveer jouw omgeving. 

  Het staat hierboven al vermeld: om mee te doen hoef je geen lid van Badminton Club Schagen te zijn. Om de clubkas extra te spekken kun      je familie, vrienden, buren, collega's, etc. vragen om ons te steunen door een KiKkaart te halen en deze te registreren volgens                            bovenstaande procedure. Daarna hoef je alleen nog maar de KiKkaart te tonen bij het afrekenen aan de kassa.

  Het kost niets maar het kan wel aardig wat opleveren !!                      

  Bedankt voor het meedoen !!