Wat is AVIA Clubsparen?

Goedkoop tanken en gratis punten sparen voor je club! Een echte win-win dus: voordelig voor jou én voordelig voor de  clubkas. Speciaal voor sport- en andere verenigingen heeft AVIA het Clubsparen geïntroduceerd.

De clubleden en alle andere mensen die de club een warm hart toedragen kunnen gratis punten sparen bij AVIA.  Clubspaarders hoeven dus geen lid te zijn. Attendeer daarom ook familie en vrienden op deze mogelijkheid. De club kan de gespaarde punten verzilveren bij AVIA en naar eigen inzicht besteden.

Hoe werkt het?

Elke tankbeurt bij een AVIA Marees pompstation is in de eerste plaats al goedkoper dan je gewend bent. Daarnaast spaar je gratis en automatisch punten voor BC Schagen. Tenminste, als je daarbij een Avia clubspaarpas gebuikt. Elke 3 liter getankte brandstof is 1 spaarpunt waard. Alle spaarpunten worden realtime bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee de club de punten kan verzilveren. Honderd spaarpunten leveren € 2,00 op voor de clubkas. Dat kan dus snel oplopen!

Wat moet ik doen?

* om je aan te melden:

Neem contact op met de actiecoördinator. Dat kan per e-mail via jh.stavleu@ziggo.nl. Je krijgt dan een clubspaarkaart en kunt gelijk goedkoop tanken en punten voor de club sparen. Ook niet-leden kunnen meedoen dus maak jouw omgeving ook attent op de mogelijkheid goedkoop te tanken met een spaarpas van    Badminton Club  Schagen.

* bij het tanken:

Bij de onbemande stations doe je eerst je spaarkaart in de automaat (met het clublogo eerst) en daarna je pinpas. Volg de instructies op het scherm. Bij de bemande stations toon je vóór het afrekenen je spaarkaart.

Dat is alles.  DOEN DUS want we varen er met z'n allen wel bij !!! 

Waar kan ik terecht?

In Schagen is een AVIA Xpress station (onbemand) gevestigd aan de Lagedijkerweg 9. Andere stations zijn ook dicht bij jou in de buurt. Je vindt ze op https://avia.nl/tankstations. Avia Marees is met 50 tankstations goed vertegenwoordigd in Noord Holland en Friesland en er komen regelmatig nieuwe tankstations bij. In heel Nederland zijn er zo'n 270 AVIA tankstations! Clubsparen kun je zowel bij bemande als bij onbemande tankstations.

Gespaarde punten

Het saldo gespaarde punten wordt sinds 8 mei 2021 door Avia zichtbaar gemaakt. Het wordt maandelijks ge-upload en geeft  de stand weer vanaf 1 januari t/m de laatste maandultimo. De stand per heden is (zie hieronder):

Vragen?  Kijk voor een overzicht van de meest gestelde vragen over Avia Clubsparen op https://avia.nl/veelgesteldevragen. Staat jouw vraag er niet bij?  Stel                        hem dan via het formulier op https://avia.nl/contact