Leuk dat je onze website hebt gevonden! 

Wij zijn een actieve badmintonvereniging gevestigd in Schagen. Onze thuisbasis is Sporthal Waldervaart, waar we bijna iedere zondag tussen 10u en 13u deze mooie sport beoefenen. Bekijk onze agenda om te zien wanneer de eerstvolgende speelochtend is!

Heb je zin om een keer mee te doen? Kom dan proefspelen op onze speelochtend in Sporthal Waldervaart. Graag tot dan! 

Ook dit jaar slaan Polisport en Badmintonclub Schagen weer de handen ineen voor de probeerbadminton vanuit de Nederlandse Badminton Bond! 

Tijdens deze actie krijgen beginnende badmintonners de gelegenheid om deel te nemen aan 10 lessen om zo de basis beginselen van het badminton te leren.
Badminton is geen dure sport en om het nog aantrekkelijker te maken, zijn de totale kosten voor deze 10 lessen maar 25.- euro per inschrijver. Dit is inclusief een leenracket.


Voor de jeugdige spelers tot 18 jaar biedt Polisport Badminton de beginnerstraining aan op de dinsdag vanaf 17:15 uur en vrijdag vanaf 18:30 uur.
Beginnende recreanten boven de 18 jaar kunnen zich voor de zondag ochtend 10:00 uur aanmelden bij Badminton Club Schagen.

Alle trainingen worden gegeven in de Sportzaal Waldervaart aan de Merelstraat 38 in Schagen.
De startdatum is 8 oktober en het programma loopt door tot 10 december.
Ben je geïnteresseerd en wil je een snellere sport beoefenen dan Max? Meld je dan nu aan op www.probeerbadminton.nu ! 

Via de link kom je op de aanmeldpagina voor BC Schagen, voor volwassen spelers (18+). Voor jeugdspelers; zoek naar Polisport Badminton, Vul je gegevens in en de vereniging neemt snel contact met je op!